Ventilatie onderhoud

Voor gezonde en
frisse lucht in huis

Gezonde lucht in huis met mechanische ventilatie

U weet vast de temperatuur in uw huis wel, maar hoe is het gesteld met uw binnenklimaat? In veel woningen is de lucht binnen ongezonder dan buiten. De oplossing is om de lucht in uw woning constant te verversen. In veel woningen is daarom sinds de jaren ’80 een mechanische ventilatie of een warmteterugwin installatie (wtw) ingebouwd. Zo’n ventilatiesysteem raakt alleen vervuild. Om goed te blijven functioneren, moet het daarom onderhouden en regelmatig schoongemaakt worden. Bij Feenstra is het onderhoud en de controle van uw ventilatie in deskundige handen. Naast onderhoud aan uw ventilatiesysteem, kan Feenstra ook uw gehele ventilatiebox vervangen. Dit is meestal nodig als uw ventilatiebox ouder is dan 15 jaar, veel lawaai maakt en slecht afzuigt.

Ventileert u voldoende?

De lucht die we inademen is niet altijd even gezond. Uit onderzoek blijkt zelfs dat de lucht in huis vaak slechter is dan buiten. Voor een gezonde lucht in huis is 24 uur per dag ventilatie nodig, het hele jaar door. Weet u of u voldoende ventileert? Doe nu de Ventilatiecheck en ontvang direct advies.

Start ventilatiecheck

Feenstra onderhoudt uw ventilatiesysteem

Onderhoud mechanische ventilatie

Mechanische ventilatie is voorzien van een motor die lucht afvoert via luchtkanalen, bijvoorbeeld in uw keuken, badkamer en toilet. Kies voor een eenmalige reiniging of een serviceabonnement.

ONDERHOUD mechanische ventilatie 

Onderhoud wtw installatie

Een wtw-systeem gebruikt de warmte van afgezogen lucht om toevoerlucht voor te verwarmen en blaast die vervolgens uw huis in. Kies voor een eenmalige reiniging of een serviceabonnement.

ONDERHOUD wtw installatie

Waarom is gezonde lucht zo belangrijk?

Een slecht geventileerd huis is niet alleen slecht voor uw gezondheid, maar ook voor uw portemonnee. Drie tips voor een schone en frisse lucht in huis.

Actie logo LongfondsFeenstra strijdt mee voor het Longfonds

Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Voor en met iedereen. Feenstra strijdt mee. 

Kiest u voor een serviceabonnement of eenmalige reiniging van uw ventilatiesysteem bij Feenstra? 
Dan schenken wij 10 euro aan het Longfonds.

Deze actie loopt tot en met 31 december 2016.