ThermoSmart

ThermoSmart thermostaatSlimme thermostaat ThermoSmart


Een slimme thermostaat van Nederlandse makelij. De ThermoSmart leert automatisch de karakteristieken van uw huis en cv-installatie. Zo zorgt het apparaat dat uw huis op tijd de juiste temperatuur heeft. Niet te vroeg, niet te laat. Bekijk online op het ThermoSmart-portal het temperatuurverloop in uw huis. Zo heeft u meteen inzicht in uw energieverbruik en kunt u daarop heel gericht besparen. 

thema-verwarming Ik kies voor de Thermosmart Bestel ThermoSmart

Prijs

De ThermoSmart kost € 314,-. Dit is inclusief installatie door een gecertificeerd monteur. Voorafgaand checkt Feenstra altijd of de thermostaat past bij uw cv-ketel en woonsituatie.

Voordelen ThermoSmart:
. Gemakkelijke bediening op afstand.
. Zelflerend.
. Bespaar op uw energierekening.
. Geen contract- en abonnementskosten.
. Past op 95% van de cv-ketels.
. Grote gebruiksvriendelijkheid.

Bestel ThermoSmart

Download hier de handleiding van de ThermoSmart.

Gebruiksvriendelijke thermostaat

Geen frustratie meer over hoe u de thermostaat bedient en instelt. Deze thermostaat werkt zo intuïtief dat iedereen ’m direct begrijpt. Bedien de ThermoSmart thuis via de woonkamerthermostaat of op afstand via de gratis app of het webportal.

Slim verbonden
De ThermoSmart wordt nog slimmer, handiger en leuker als u hem verbindt met andere apparaten in huis. Lees meer over de mogelijkheden.

http://www.youtube.com/watch?v=RdK6XkM067U

Prijswinnaar

De vakjury en de leden van Vereniging Eigen Huis gaven ThermoSmart de publieksprijs voor haar gebruiksvriendelijkheid en design. Bovendien prijzen zij de onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en duidelijkheid van de thermostaat.

Wordt uw woning verwarmd met stadswarmte?

De thermostaat Thermosmart in combinatie met stadsverwarming kan helaas niet door ons geïnstalleerd worden. Wel is de installatie van andere (slimme) thermostaten gewoon mogelijk. De kosten voor de installatie zijn afhankelijk van de bestaande situatie. Hangt er al een standaard of klok kamerthermostaat, en kunt u de temperatuur op graden nauwkeurig bedienen in de woning, dan gelden de standaard installatie tarieven. Is dit niet het geval dan zullen wij de installatie op offerte basis uitvoeren.

verwarming