Nest Learning Thermostat

Nest learning thermostatNest: de thermostaat die u kent

Hoe beter een thermostaat geprogrammeerd is, hoe meer energie u bespaart. De derde generatie van de Nest Learning Thermostat leert uw dagschema en leefritme kennen en programmeert zichzélf. Deze slimme thermostaat communiceert met uw cv-ketel en zet de verwarming automatisch lager als u er niet bent. Komt u vroeger thuis dan normaal? Zet dan via de Nest-app op uw smartphone alvast de temperatuur iets hoger. Zo komt u altijd thuis in een comfortabel warm huis. 

thema-verwarming Ik kies voor de Nest Learning Thermostat Bestel nu

Nest thermostaat verwarming appNieuw! Derde generatie Nest thermostaat

Feenstra levert ook de derde generatie en daarmee nieuwste Nest thermostaat! Deze ondersteunt naast het aan/uit principe ook het OpenTherm protocol, waardoor de cv-ketel energiezuiniger aan te sturen is. Daarnaast biedt de thermostaat ondersteuning voor boilers. De verwarming daarvan wordt bij langere afwezigheid van u als bewoner automatisch uitgeschakeld, door de verbeterde bewegingssensoren. Ook is het scherm ten opzichte van de vorige versie met 40% vergroot en kan de thermostaat ook de tijd weergeven. Sinds de lancering van de Nest, hebben al miljoenen huishoudens wereldwijd gekozen voor deze slimme thermostaat. De prijs van de derde generatie Nest is € 334,-. 

Bestel nu

Prijs + installatie van de Nest

De Nest Learning Thermostat kost € 334,-. Dit is inclusief installatie door een gecertificeerd monteur. Voorafgaand checkt Feenstra altijd of de thermostaat past bij uw cv-ketel en woonsituatie.

Voordelen van de Nest Learning Thermostat:

  • Geeft inzicht in uw energieverbruik.
  • Volgt uw leefritme.
  • Laat zien wanneer u bespaart.
  • Past de temperatuur automatisch aan.
  • Op afstand te bedienen.

Bestel de Nest Learning Thermostat

Maak kennis met Nest

Hoe vaak gebeurt het niet dat u uw huis verlaat en vergeet de thermostaat lager te zetten? Met de zelflerende en gebruiksvriendelijke designthermostaat van Nest behoort dat tot het verleden. Met de app kunt u overal vandaan uw slimme thermostaat bedienen. Tevens ziet de Nest aan de bewegingssensoren of u thuis bent of niet, en kan de verwarming automatisch uitgeschakeld worden bij langdurige afwezigheid.

http://youtu.be/ekEUQrYeIY0

Slim besparen

Dankzij ‘True Radiant’ leert de thermostaat hoe lang het duurt om uw woning te verwarmen. Staat u om zeven uur ’s ochtends op? Dan weet de Nest Learning Thermostat precies wanneer hij de verwarming moet inschakelen, zodat het heerlijk warm is als u wakker wordt. Via de app op uw smartphone of tablet kunt u op afstand aangeven of de verwarming moet afwijken van het automatische programma. Ook kunt u online uw energiegebruik bijhouden, zodat u precies ziet hoeveel u bespaart. 

besparen

Installatie van de Nest Learning Thermostat

Bij de aanschaf van de Nest Learning Thermostat is een professionele installatie inbegrepen. De installatie zelf duurt ongeveer één uur.

Meestal is een basisinstallatie voldoende. Is er extra werk nodig waarvoor kosten gelden? Dan zal onze installateur dit altijd vooraf met u bespreken.

Wat houdt de installatie in?

  • Verwijderen van uw bestaande thermostaat.
  • Plaatsen van de Nest Learning Thermostat.
  • Controleren of uw Nest thermostaat goed werkt.
  • Hulp bij het aansluiten van de thermostaat op uw wifi-netwerk.
  • Korte uitleg over de werking van het product.

Download hier de handleiding van de Nest.

Wordt uw woning verwarmd met stadswarmte?

Heeft u stadsverwarming? Dan is installatie van de Nest Learning Thermostat gewoon mogelijk. Maar de kosten voor de installatie zijn afhankelijk van de bestaande situatie. Hangt er al een standaard of klok kamerthermostaat, en kunt u de temperatuur op graden nauwkeurig bedienen in de woning, dan gelden de standaard installatie tarieven. Is dit niet het geval dan zullen wij de installatie op offerte basis uitvoeren.

verwarming