Installatie thermostaat

Feenstra biedt verschillende slimme thermostaten aan die wij ook installeren. Heeft u echter al een (klok)thermostaat gekocht? Dan kunt u ervoor kiezen om deze door Feenstra te laten installeren. Met onze jarenlange ervaring weten we precies welke thermostaten aansluiten op uw cv-ketel en monteren we elke soort thermostaat met de grootste zorg. Als landelijk opererend gecertificeerd installateur werken wij samen met onder andere retailers als Coolblue en Wehkamp voor de installatie van thermostaten. Na aankoop van uw (slimme) thermostaat bij Feenstra of in een willekeurige winkel zorgen wij er voor dat deze snel en vakkundig wordt geïnstalleerd en geconfigureerd. Een basis installatie is al verkrijgbaar vanaf € 85,-.

thema-verwarming Ervaar het gemak van uw nieuwe thermostaat Vraag nu de installatie aan

De basis installatie van de thermostaat bestaat uit:

 • Weghalen en eventueel afvoeren van uw bestaande thermostaat.
 • Advies over beste plek in huis om de thermostaat op te hangen.
 • Het plaatsen van de thermostaat.
 • Controleren of de thermostaat en de cv-ketel goed functioneren.
 • Hulp bij aansluiten van de thermostaat op het wifi netwerk (in het geval van een slimme thermostaat).
 • Korte uitleg van de werking van het product.
 • Voorrijkosten.

In de meeste gevallen volstaat een basis installatie. Zijn er toch extra werkzaamheden nodig met bijbehorende extra kosten, dan zal onze installateur dit altijd vooraf met u bespreken. 

Prijslijst installatie thermostaat

Voorafgaand aan de installatie kunt u nog hier de check doen of uw zojuist aangeschafte thermostaat bij uw cv-ketel past.

Over Feenstra

Feenstra heeft meer dan 65 jaar ervaring. Als grootste installateur van Nederland heeft Feenstra een breed pakket aan dienstverlening en producten voor verwarming, ventilatie, isolatie, huisbeveiliging en zonne-energie. Met meer dan 1.500 medewerkers, waarvan 800 gecertificeerde en vakkundig opgeleide monteurs, verzorgt en onderhoudt Feenstra meer dan 800.000 woningen.

Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra landelijke dekking, korte responsetijden en een dienstverlening die 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar staat. Dat betekent dat er dus altijd een monteur bij u in de buurt is!

Feenstra installeert helaas niet op de Waddeneilanden.
Mocht u op het afgesproken tijdstip niet thuis zijn dan brengen wij € 45,- voorrijkosten in rekening.

Uw nieuwe thermostaat snel en gemakkelijk geïnstalleerd!

 • Vul het installatie-aanvraag formulier in
 • U ontvangt bevestiging van uw aanvraag via e-mail
 • Binnen 24 uur telefonisch contact over de installatiedatum
 • Binnen 5 werkdagen installatie van de thermostaat

Installatie aanvragen

Wordt uw woning verwarmd met stadswarmte?

Dan is installatie gewoon mogelijk. Maar de kosten voor de installatie zijn afhankelijk van de bestaande situatie. Hangt er al een standaard of klok kamerthermostaat en kunt u de temperatuur op graden nauwkeurig bedienen in de woning, dan gelden de standaard installatie tarieven. Is dit niet het geval dan zullen wij de installatie op offerte basis uitvoeren.

De slimme thermostaat Thermosmart in combinatie met stadswarmte kan helaas niet door ons geïnstalleerd worden.

verwarming