Honeywell evohome

Honeywell evohomeSlimme thermostaat Honeywell evohome


Regel eenvoudig de warmte in uw huis met deze slimme thermostaat van Honeywell. Via het touchscreen stelt u een weekprogramma in. Door de slimme zoneregeling kunt u de temperatuur van elke ruimte in huis apart regelen. Hiermee scoort de Honeywell evohome het beste qua energie-efficiëntie. Zo stookt u nooit te veel en bespaart u energie. De evohome is verbonden met wifi, waardoor u overal vandaan de temperatuur in huis kunt regelen. 

thema-verwarming Ik kies voor de Honeywell evohome Bestel nu

Prijs

De Honeywell evohome kost € 384,-. Dit is inclusief installatie door een gecertificeerd monteur. Voorafgaand checkt Feenstra altijd of de thermostaat past bij uw cv-ketel en woonsituatie.

Voordelen Honeywell evohome

  • Gemakkelijke bediening op afstand.
  • Bespaar op uw energierekening. 
  • De temperatuur is instelbaar per ruimte.
  • Geschikt voor vrijwel elke cv-ketel.

Bestel de Evohome

Leer de evohome kennen

De Honeywell evohome thermostaat is makkelijk uit te breiden met onder andere radiatorregelaars en componenten voor vloerverwarming. Zo kunt u in elke ruimte de temperatuur apart regelen. Ideaal voor mensen die veel thuis werken of een praktijk aan huis hebben.

http://youtu.be/E9qrs3j4oco

Installatie van de Honeywell evohome

De Honeywell evohome is er vanaf € 384,-. Daarbij is de installatie inbegrepen. Het basissysteem is geschikt voor één zone, maar uitbreiding naar meerdere zones is mogelijk. Onze installateur kan u daarover adviseren. De installatie van de thermostaat kan na aanschaf binnen 5 werkdagen plaatsvinden en duurt ongeveer één uur.

Bekijk hier of uw cv-ketel geschikt is voor de slimme thermostaat van Honeywell of download hier de handleiding van de Honeywell evohome.

Wat houdt de installatie in?

  • Verwijderen van uw bestaande thermostaat.
  • Plaatsen van de Honeywell evohome.
  • Controleren of uw Honeywell evohome goed werkt.
  • Hulp bij het aansluiten van de thermostaat op uw wifi-netwerk.
  • Korte uitleg over hoe het product werkt.

Meestal is een basisinstallatie voldoende. Is er extra werk nodig waarvoor kosten gelden? Dan zal onze installateur dit altijd vooraf met u bespreken.

Gratis Honeywell evohome bij Vaillant cv-ketel

De Honeywell evohome t.w.v. bijna € 300,- ontvangt u gratis bij een nieuwe Vaillant
ecoTEC plus cv-ketel. Zowel de cv-ketel als de slimme thermostaat worden voor
u geïnstalleerd door een gecertificeerd monteur.

Naar de Vaillant actie

Wordt uw woning verwarmd met stadswarmte?

Heeft u stadsverwarming? Dan is installatie van de Honeywell thermostaat gewoon mogelijk. Maar de kosten voor de installatie zijn afhankelijk van de bestaande situatie. Hangt er al een standaard of klok kamerthermostaat, en kunt u de temperatuur op graden nauwkeurig bedienen in de woning, dan gelden de standaard installatie tarieven. Is dit niet het geval dan zullen wij de installatie op offerte basis uitvoeren.

verwarming

Vloerverwarming aansturen met een slimme thermostaat

Wilt u de temperatuur van uw vloerverwarming in huis regelen, dan is een kamerthermostaat de meest simpele oplossing. Echter, alleen de warmte van de kamer waar de thermostaat geplaatst is kan hiermee gegarandeerd worden. Beter is het om te kiezen voor een slimme thermostaat zoals de Honeywell evohome. Hiermee kunt u middels de zoneregeling de temperatuur in huis instellen per vertrek.

Meer over vloerverwarming