Reviews

475 beoordelingen door onze klanten

Reviews

7,9/10
Goed | 475 beoordelingen
79% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2019-12-02
Heerhugowaard B2C

Prima bedrijf met goud opgeleide monteurs

Goed 8/10

Categorie: Service bij storing

Anoniem
2019-12-04
Capelle B2C

Goede dienstverlening, kundig en vriendelijk personeel.

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Service bij storing

Klant Th.c. Van Belleghem
2019-12-04
Heerhugowaard B2B

Verkeerde dianose gesteld en daarna verwezen naar een andere installateur die dit wel kan , wil verhelpen.
dit ondanks een service abonnement en een nieuwe ketel van Feenstra.
Niet goed als je 85 bent en 2 weken verstoken bent van warm water en verwarming in december.

Zeer slecht 2/10

Categorie: Service bij storing

Anoniem
2019-12-05
Tiel B2C

Feenstra lost geen probleem als het gaat om een wat complexer systeem. Ik zou bij de wat modernere systemen ( warmtepompen etc.) zeker niet voor Feenstra gaan. Heeft u een simpel cw 3 ketel, dan zijn ze de partij.

Onvoldoende 4,4/10

Categorie: Service bij storing

Anoniem
2019-12-09
Duiven B2C

contact leggen met Feenstra is goed

Goed 6,9/10

Categorie: Service bij storing

Anoniem
2019-12-09
Tilburg B2C

Snelle service, in 1 keer opgelost. Vriendelijk, deskundig personeel.

Uitstekend 8,9/10

Categorie: Service bij storing

Klant H.d. Zijlstra
2019-12-11
Duiven B2C

Ben zeer tevreden over de snelle oplossing van de storing.

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Service bij storing

Klant N.m. Maarschalkerwaard - Van Daalen
2019-12-12
Capelle B2B

Het werk van de monteurs is uitstekend. De klantenservice is een ramp ze beloven van alles en er gebeurt niets. Pas na lang aandringen wordt er eindelijk terug gebeld

Voldoende 6,2/10

Categorie: Service bij storing

Anoniem
2019-12-12
Heerhugowaard B2B

De medewerkers van de klantenservice van Feenstra hebben de cursus klantvriendelijkheid en begrip tonen denk ik overgeslagen. Het is dat mijn huurcontract daar nog loopt anders was ik over gegaan op een andere partij.

Onvoldoende 3,1/10

Categorie: Service bij storing

Anoniem
2019-12-12
Amsterdam B2C

De monteur kon ons niet helpen. Hij wist niet hoe de thermostaat aan te sluiten op het vloerverwarmingsverdeelstation. Daar is hij ook niet voor. Verkeerde verwachtingen vsn ons. Onze Itho ketel is ook te zwaar voor de vloerverwarming. Dus om overkoken te voorkomen advies gekregen om de temperatuur veel lager in te stellen

Goed 6,8/10

Categorie: Service bij storing