Reviews

31 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,5/10
8,8/10 - Periodiek onderhoud
8,1/10 - Service bij storing
Goed | 31 beoordelingen
85% van onze klanten beveelt ons aan.
Klant G. Huisman
2019-12-24
Enschede B2C

Snelle afhandeling van de storing. Zelfs in de kerstweek. Binnen één dag waren ze erbij. De monteur was snel in de afhandeling en erg correct. Prijs is keurig !

Uitstekend 10/10

Categorie: Service bij storing

Anoniem
2020-01-29
Enschede B2C

Na een paar keer bellen kwam toch in de avond een storingsmonteur ipv de volgende middag. Dit vonden we erg prettig, ook omdat we een onderhoudscontract met jullie hebben verwachten we wel iets terug.

Goed 7,8/10

Categorie: Service bij storing

Klant J.w. Fokkers
2020-02-03
Enschede B2C

De onderhouds monteur was uitstekend. Bij een melding van een storing zeer slecht, kon niet aangegeven worden wanneer een monteur kon komen dit is al eens eerder voorgevallen

Voldoende 6,1/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant K. Hein
2020-02-04
Enschede B2B

Echt goed service

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Service bij storing

Klant Dhr/mevr. Scholtens
2020-01-10
Enschede B2B

Voor Feenstra kiezen, is een keuze maken voor deskundig vakmanschap, correcte behandeling en een snelle afhandeling. Kortom: alle reden om voor Feenstra te kiezen.

Uitstekend 8,5/10

Categorie: Service bij storing

Klant M. Stroink
2019-12-05
Enschede B2B

Ik vind alle medewerkers bijzonder vriendelijk maar iedere keer als er iemand geweest is, krijg ik verhalen en testresultaten te horen waarop een nepaald beleid wordt uitgestippeld. Het is iedere keer weer een ander verhaal bij de volgende en zo ook wat er nadien gedaan wordt. Dat geeft mij een uiterst vervelend en onbetoruwbaar gevoel. Dit is niet één keer gebeurd maar meerdere keren. Ook de tijd die er tussen een constatering en de daadwerkelijke uitvoering zit, vind ik onduidelijk. Mij wordt gezegd, mevrouw wij streven ernaar dat het sowieso binnen twee werkweken gefixed is en dan word ik na twee dagen gebeld dat er pas bijna twee maanden later plaats is. Vervolgens worden alle testresultaten doorgenomen en het werkplan besproken en is de volgende monteur binnen 5 minuten klaar en zegt hij dat alles wat de vorige monteur noodzakelijk vond, hij niet nodig vindt en vervolgens een hele andere reparatie uitvoert. Dit is mij nu al meerdere keren gebeurd en dat geeft geen fijn gevoel. Over de vriendelijkheid niks anders dan lof!

Voldoende 6/10

Categorie: Service bij storing

Anoniem
2020-03-04
Enschede B2C

Prima onderhoud

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant W.g.j. Ten Heuw
2020-03-29
Enschede B2B

In het weekend een storing gemeld, binnen een uur stond de monteur voor de deur. Een klein uurtje later was het probleem vakkundig opgelost. Wij zijn zeer tevreden.

Uitstekend 10/10

Categorie: Service bij storing

Anoniem
2020-04-02
Enschede B2C

Wij hadden een storing aan onze cv verwarmingsunit. Oorzaak defecte ventilator waardoor bij afname warm water veel lawaai vrijkwam.
Na onze melding is het binnen 2 dagen opgelost d.m.v. een nieuwe ventilator.

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Service bij storing

Klant J.h. De Boer
2020-04-21
Enschede B2C

Service is perfect

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Periodiek onderhoud