Reviews

197 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8/10
8,6/10 - APK-plus
8,3/10 - Periodiek onderhoud
7,7/10 - Service bij storing
Goed | 197 beoordelingen
80% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2019-12-12
Amsterdam B2C

Onderhoudscontract is goed geregeld

Goed 7,3/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Anoniem
2019-12-12
Amsterdam B2C

De monteur kon ons niet helpen. Hij wist niet hoe de thermostaat aan te sluiten op het vloerverwarmingsverdeelstation. Daar is hij ook niet voor. Verkeerde verwachtingen vsn ons. Onze Itho ketel is ook te zwaar voor de vloerverwarming. Dus om overkoken te voorkomen advies gekregen om de temperatuur veel lager in te stellen

Goed 6,8/10

Categorie: Service bij storing

Klant J. Vonk
2019-12-18
Amsterdam B2C

Priima

Goed 7,7/10

Categorie: Service bij storing

Klant H Vervat
2019-12-23
Amsterdam B2C

Alles voldeed aan onze verwachtingen

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant M.j. Webeling
2020-01-14
Amsterdam B2C

prettig contact, komen afspraken na, keurige monteur
Feenstra houdt zich aan de gemaakte afspraken
ik ben zeer tevreden

Uitstekend 9,5/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Anoniem
2020-01-20
Amsterdam B2C

Wij hebben het contract opgezegd, omdat onze keizer niet meer te repareren was.
Nu hebben wij warmwater via verwarmingsketel.

Wij danken Feenstra voor de jarenlange service en onderhoud.
Wij waren altijd zeer tevreden, zie de antwoorden in de vragen lijst!

Dank Feenstra,

Dhr. en Mw. Moll

Uitstekend 10/10

Categorie: Service bij storing

Anoniem
2020-01-21
Amsterdam B2C

De lekkage van de combi ketel is aan Feenstra gemeld op maandag 20-01-2020
De monteur oordeelde op dinsdag 21-01-2020 dat de modulerende pomp vernieuwd moest worden.Echter na vervanging van de modulerende pomp bleek dat de combi ketel nog steeds te lekken.
Volgens monteur moest ook de rechterzijde van de hydroblock vervangen worden. Helaas is het niet op voor voorraad en kan daardoor pas op vrijdag 24-01-2020 geïnstalleerd worden. Wel jammer dat het niet op voorraad was en tot vrijdag 24-01-2020 gewacht moet worden.

Voldoende 6/10

Categorie: Service bij storing

Klant H.c.j. Sablerolle
2020-01-24
Amsterdam B2C

Tip. Service en onderhoud prima. Ik weet als klant natuurlijk niet wat er minimaal of maximaal aan de ketel gedaan moet worden. Kan dus nooit vaststellen of alles vervangen is. Weet wel dat deze monteur een rubber vervangen heeft welke nog nooit eerder vervangen is maar bleek wel hoognodig te zijn.
Aandachtspunt is dat als de stroom van de ketel is geweest de thermostaat weer opnieuw ingesteld moet worden. Had fijn geweest als de monteur mij hierop wijst of weer instelt. Dit wordt nu ik nadenk eigenlijk nooit gedaan. Zou wel een Prettige aanvulling zijn.
Verder zo doorgaan.

Uitstekend 9/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant W.g. De Oude
2020-01-24
Amsterdam B2C

keurig op tijd, netjes gewerkt en hoffelijke houding.

Uitstekend 10/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant E. Quaden
2020-01-21
Amsterdam B2C

Deskundige en vriendelijke monteurs.

Uitstekend 8,8/10

Categorie: APK-plus