Reviews

1274 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,1/10
6,8/10 - APK
8,3/10 - APK-plus
8,3/10 - Periodiek onderhoud
7,9/10 - Service bij storing
Goed | 1274 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2020-01-21
Duiven B2C

zou niet weten wat er niet goed is. Monteurs ook altijd erg netjes en vriendlelijk

Uitstekend 10/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant E.s.i.h. Lups
2020-01-22
Apeldoorn B2C

ben tevreden hoor

Goed 7,5/10

Categorie: Service bij storing

Klant A.a. Van Rooy
2020-01-22
Duiven B2C

2de monteur bezoek was nodig voor dezelfde storing nml waterverlies de 2de monteur was zeer deskundig en korrekt. mvg Anton van Rooij

Uitstekend 8,5/10

Categorie: Service bij storing

Anoniem
2020-01-22
Apeldoorn B2C

Vlug en netjes geholpen

Goed 8/10

Categorie: Inspectie

Klant P.j.r. Lampe
2020-01-23
Heerhugowaard B2B

Serieuze, vriendelijke en vakbekwame monteurs.
Ik heb het gevoel wederom goed te zijn geholpen.

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant H.c.j. Sablerolle
2020-01-24
Amsterdam B2C

Tip. Service en onderhoud prima. Ik weet als klant natuurlijk niet wat er minimaal of maximaal aan de ketel gedaan moet worden. Kan dus nooit vaststellen of alles vervangen is. Weet wel dat deze monteur een rubber vervangen heeft welke nog nooit eerder vervangen is maar bleek wel hoognodig te zijn.
Aandachtspunt is dat als de stroom van de ketel is geweest de thermostaat weer opnieuw ingesteld moet worden. Had fijn geweest als de monteur mij hierop wijst of weer instelt. Dit wordt nu ik nadenk eigenlijk nooit gedaan. Zou wel een Prettige aanvulling zijn.
Verder zo doorgaan.

Uitstekend 9/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant W.g. De Oude
2020-01-24
Amsterdam B2C

keurig op tijd, netjes gewerkt en hoffelijke houding.

Uitstekend 10/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant C.m. Buijs
2020-01-24
Tilburg B2C

We zijn heel goed geholpen. Als eerste dat we de afspraak zonder probleem konden verzetten en daarna dat de monteur gewoon die dag eerder kon komen. En de afspraak zelf is goed gegaan en hij heeft uitgelegd wat hij heeft gedaan!! Top!!!

Uitstekend 10/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Anoniem
2020-01-24
Capelle B2B

Prettige medewerker, probleem snel verholpen had juiste onderdelen meegenomen. Daarna netjes uitleg van wat was vervangen.

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Service bij storing

Anoniem
2020-01-27
Heerhugowaard B2B

Goed werk geleverd.

Uitstekend 9,9/10

Categorie: Periodiek onderhoud