Reviews

1274 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,1/10
6,8/10 - APK
8,3/10 - APK-plus
8,3/10 - Periodiek onderhoud
7,9/10 - Service bij storing
Goed | 1274 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
Anoniem
2021-01-19
Apeldoorn B2C

Afspraak werd verzet op laatste moment. Monteur kwam binnen deed zijn ding en ging zonder informatie over wat hij had gedaan weer weg?

Voldoende 5,9/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Anoniem
2021-01-19
Drachten B2B

Nvt

Uitstekend 10/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Anoniem
2021-01-19
Eindhoven B2B

Dat bellen moet echt beter. Ik heb drie keer moeten bellen voordat ik bij iemand was die me kon helpen

Goed 7,6/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant Ling Van A C M
2021-01-19
Tiel B2C

Al jaren huur ik naar tevredenheid een verwarmingsinstallatie van Feenstra, tevens goede service en onderhoud, een aanrader!

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Anoniem
2021-01-19
Heerhugowaard B2C

Heb al eerder een kennis naar Feenstra verwezen.

Goed 7,6/10

Categorie: Inspectie

Klant A. Verschuren
2020-12-31
Heerhugowaard B2C

Zeer stuitende ervaring. De monteur lust het probleem niet op op 31 december ondanks 100% zekerheid dat het opgelost is ik wil een nieuwe afspraak maar er is een storing in het systeem. Ik xoucteruggebrld worden. Niet gebeurd. Vandaag weer gebeld maar ik krijg geen monteur omdat we geen ondethouds contract hebben. Dat wilde ik wel afsluiten als de storing verholpen is. Nu is de deur dicht bij Feenstra. Schandalig!!!!!

Onvoldoende 2,8/10

Categorie: Service bij storing

Klant A.m.c. Van Der Zwan
2021-01-06
Amsterdam B2C

Feenstra prima bedrijf, geeft het vertrouwen dat allemaal goed komt en gaan serieus met het werk om.

Uitstekend 9/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Anoniem
2021-01-12
Duiven B2C

Heb voor afspraak geen gebruik gemaakt van website.

Goed 7,3/10

Categorie: Service bij storing

Klant H. Ulrich
2021-01-12
Eindhoven B2C

goed

Uitstekend 9,1/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant H.a. Mulder
2021-01-14
Tiel B2C

Wij hebben al heel veel jaren ervaring met Feenstra,met veel
Tevredenheid

Uitstekend 8,8/10

Categorie: Inspectie