Reviews

1274 beoordelingen door onze klanten

Reviews

8,1/10
6,8/10 - APK
8,3/10 - APK-plus
8,3/10 - Periodiek onderhoud
7,9/10 - Service bij storing
Goed | 1274 beoordelingen
81% van onze klanten beveelt ons aan.
Klant F.j.b. Bakker
2020-02-07
Drachten B2B

Eerlijke monteurs. Snel een afspraak te maken met ervaren monteurs. We zijn al meer dan 20 jaar lid, en dat blijft zo.

Uitstekend 10/10

Categorie: Service bij storing

Klant A.d. Verharen- Van Der Elst
2020-02-07
Venray B2C

Al maanden bezig met opvragen huurbedrag, telkens een ander antwoord
Zelf nu e.e.a. bevestigd aan Feenstra (wat in principe taak van verhurende partij zou moeten zijn)

Voldoende 5,8/10

Categorie: Service bij storing

Klant Vries J M De
2020-02-07
Tiel B2C

Goed afgehandeld

Goed 7,3/10

Categorie: Service bij storing

Klant A.g.j. Werkhoven
2020-02-07
Duiven B2C

Zeer tevreden over bezoek monteur.
Vriendelijk en heeft onderhoud goed uitgevoerd.

Uitstekend 9,2/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant W.a. Van Dorresteijn
2020-02-09
Tiel B2B

Wij werden, na een melding van een storing accuraat en snel geholpen. Correcte en aardig. Monteur was ook vriendelijk en heeft netjes gewerkt. Zeer tevreden.

Uitstekend 9,7/10

Categorie: Service bij storing

Klant A. Bastemeijer
2020-02-10
Capelle B2B

Zondagochtend 9 februari melden wij een defect aan onze geleasede ketel om 9.15 uur.
Tijdens dit gesprek wordt alles nagevraagd over het "mankement".
Wij krijgen dan ook te horen dat wij niet urgent zijn en de monteur de volgende dag tussen 12.30 en 16.30 langs komt voor reparatie.
Want zoals je begrijpt hebben wij met dit defect GEEN warm water en kunnen wij geen gebruik maken van douche etc.
Uiteindelijk na (helaas) meerdere keren telefonische contact te hebben gehad, verschijnt de monteur op maandagavond om 20.00 uur bij ons thuis.
Wij zijn zelfstandig ondernemers dus hebben de maandagmiddag onze klanten moeten verzetten naar een andere afspraak en dus inkomsten derving omdat wij ervan uitgaan dat de monteur volgens afspraak tussen 12.30-16.30 uur zou komen!
Echter om 20.00 uur komt de monteur welke ons (behalve nogmaals het probleem vast te stellen) niet verder kan helpen.
Een beetje vreemd omdat wij zondag al duidelijk hebben uitgelegd wat het probleem was.
Er wordt dus weer een nieuwe afspraak gemaakt voor reparatie. Dat betekent nog steeds geen warm water dus gebruik van sanitair etc.
Het betreft een geleasede ketel van Nefit waar ons bij het ondertekenen van het lease contract is verteld dat er binnen 24 uur service zou worden verleend. Mijns inziens vind ik dit GEEN service. Zoals eerder vermeld zijn ook wij zelfstandig ondernemers en wij gaan zo niet met onze klanten om.
Wanneer een afspraak, om wat voor reden dan ook, later plaats kan vinden is het toch een kleine moeite om iemand op de hoogte te stellen?
wanneer de klacht bekent is, is het toch een kleine moeite om gepast materiaal mee te nemen naar de klant?
Allemaal vragen waar wij geen antwoord op krijgen maar ondertussen wel 3 dagen zonder warm water zitten.
Service?????
Hopelijk komt de monteur vandaag wel om de reparatie uit te voeren zodat wij (eindelijk) weer warm water kunnen tappen.

Zeer slecht 2/10

Categorie: Service bij storing

Klant F.a.s. Bollinger
2020-02-10
Amsterdam B2C

!e monteur kan probleem niet oplossen, moeten 2 andere monteurs komen. Dag wachten, twee maal bellen, geen resultaat. Weet bellen, lang in de achte en de boodschap dat we nog 2 dagen moeten wachten, want er is geen monteur beschikbaar!! Slechte bereikbaarheid, slechte service, met recht mensen in de kou laten staan/zitten!!

Onvoldoende 3/10

Categorie: Service bij storing

Klant A.m. Van Der Bolt
2020-02-10
Venray B2C

De monteurs van u zijn vakmensen en leveren prima onderhoud uit.
De tijdsplanning laat te wensen over.
Afspraak was tussen 12.30 uur en 15.00 uur, de monteur kwam pas om15.25. Dit moet de volgende keer beter.

Goed 7,4/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant R. Van Wessel
2020-02-10
Duiven B2C

Top meer woorden niet nodig.
Goede dienstverlening werkt snel, grondig en vakkundig. Top!!

Uitstekend 9,8/10

Categorie: Periodiek onderhoud

Klant M.a. Lopes Cardozo
2020-02-10
Heerhugowaard B2B

De monteurs van Feenstra zijn vriendelijk, beleefd, kundig en snel!
Maken geen rommel,ruimen altijd alles keurig op!
En ze komen altijd op de afgesproken tijd!
En bij spoed,zijn ze er zo!
Kortom... top!!

Uitstekend 10/10

Categorie: Periodiek onderhoud