Onderhoud aan uw luchtverwarming

Met luchtverwarming slaat u drie vliegen in één klap: centrale verwarming in de winter, airconditioning in de zomer, en het hele jaar door een goed ventilatiesysteem voor gezonde lucht in huis. Daarom is het belangrijk dat de leidingen schoon zijn en het luchtverwarmingssysteem goed blijft functioneren. Feenstra regelt dat voor u. 

Onderhoudscontract luchtverwarming

Afhankelijk van uw type luchtverwarmer kunt u bij Feenstra deze totaalpakketten afnemen:

AbonnementService&OnderhoudWarmteGarantie
Gesloten direct gestookt:
2-jaarlijks onderhoud
€ 8,02 per maand € 13,96 per maand
Gesloten indirect gestookt
2-jaarlijks onderhoud
€ 8,02 per maand € 11,24 per maand

Wilt u een aanvullend serviceabonnement afsluiten voor uw luchtverwarming? Bel met 088 8455 000 en wij helpen u graag verder. Lees meer over de verschillende abonnementen en prijzen in onze brochure: Feenstra Service- & Onderhoudsabonnementen.

Open luchtverwarming onderhoud

Jaarlijks worden duizenden mensen het slachtoffer van koolmonoxidevergiftiging. Met name open toestellen zijn relatief vaak de oorzaak van koolmonoxide-incidenten. De reden hiervoor is dat open toestellen zuurstof onttrekken uit de ruimte waarin het toestel zich bevindt en koolmonoxide direct de woon- en leefruimte in kan komen. Feenstra ziet dit als een risico voor uw veiligheid en heeft daarom vanaf heden besloten geen open toestellen meer te plaatsen of te verkopen. Daarnaast worden servicecontracten voor een open toestel niet meer aangeboden. Wel biedt Feenstra eenmalige dienstverlening voor onderhoud of het verhelpen van een storing. Onderhoud en service aan open toestellen wordt geboden zolang er onderdelen beschikbaar zijn en de installatie voldoet aan de voorwaarden voor veiligheid en er een CO-melder aanwezig is of wordt geplaatst.