Met een boiler bent u altijd verzekerd van warm water

Met een boiler bent u verzekert van warm water in uw woning. Boilers kunnen echter stukgaan of last krijgen van storingen. Het is dus verstandig om uw boiler regelmatig te laten controleren en onderhouden. Bij Feenstra kunt u aanvullend op een cv-ketel serviceabonnement, een onderhoudsabonnement afsluiten voor uw indirect gestookte boiler, gasboiler, zonneboiler of warmtepompboiler.

Onderhoudscontract boiler

Boileronderhoud voeren wij voor u uit binnen een aanvullend serviceabonnement. Dit kunt u alleen afsluiten in combinatie met een Feenstra-serviceabonnement voor uw cv-ketel. Er is al een onderhoudscontract vanaf € 2,16 per maand. De prijs van het abonnement hangt af van het type boiler. 

Wilt u een aanvullend serviceabonnement afsluiten voor uw boiler? Bel met 088 8455 000 en wij helpen u graag verder. Lees meer over de verschillende abonnementen en prijzen in onze brochure:  Feenstra Service- & Onderhoudsabonnementen.

Open boiler onderhoud

Jaarlijks worden duizenden mensen het slachtoffer van koolmonoxidevergiftiging. Met name open toestellen zijn relatief vaak de oorzaak van koolmonoxide-incidenten. De reden hiervoor is dat open toestellen zuurstof onttrekken uit de ruimte waarin het toestel zich bevindt en koolmonoxide direct de woon- en leefruimte in kan komen. Feenstra ziet dit als een risico voor uw veiligheid en heeft daarom vanaf heden besloten geen open toestellen meer te plaatsen of te verkopen. Daarnaast worden servicecontracten voor een open toestel niet meer aangeboden. Wel biedt Feenstra eenmalige dienstverlening voor onderhoud of het verhelpen van een storing. Onderhoud en service aan open toestellen wordt geboden zolang er onderdelen beschikbaar zijn en de installatie voldoet aan de voorwaarden voor veiligheid en er een CO-melder aanwezig is of wordt geplaatst.