Isolatie

Direct meer wooncomfort
en lagere energierekening

Isolatie: meer comfort, minder kosten

Tocht, vocht en schimmels: als huiseigenaar zit u daar niet op te wachten. Met goede woningisolatie behoren deze ongemakken tot het verleden. En het isoleren van uw woning biedt meer voordelen. U verhoogt uw woongenot, want uw huis blijft heerlijk koel in de zomer en comfortabel warm in de winter. Er gaat geen kostbare warmte meer verloren. Dat merkt u ook aan uw dalende energierekening. Zo heeft u de investering er al snel uit. Bekijk hier de isolatietips hoe u kunt herkennen of uw woning al (deels) geïsoleerd is. 

Spouwmuurisolatie

Verhoog uw wooncomfort en profiteer van een relatief lage investering met snelle terugverdientijd.

Spouwmuurisolatie

Bodemisolatie

Laat uw kruipruimte isoleren en geniet van een comfortabel warme vloer. Vocht en schimmels behoren tot het verleden.

Bodemisolatie

Vloerisolatie

Geen vochtig huis meer dankzij vloerisolatie. Een verbouwing is niet nodig en het aanleggen kost maar 1 dag.

Vloerisolatie

Dakisolatie

Veel warmte gaat via uw dak verloren. Bespaar honderden euro’s per jaar dankzij dakisolatie van Feenstra.

Dakisolatie

Meer wooncomfort in 1 dag

Feenstra kan uw huis binnen 1 dag isoleren. Hiervoor gebruiken wij de beste isolatiematerialen. Er is geen graafwerk of verbouwing nodig. Als u nu isolatieadvies aanvraagt, neemt een van onze isolatieadviseurs telefonisch contact met u op. Hij bekijkt samen met u welke vorm van isolatie het beste geschikt is voor uw woning. Ook bespreekt hij uw wensen om uw wooncomfort te verhogen. Laat uw huis gecertificeerd isoleren bij Feenstra. Meer dan 600.000 gezinnen gingen u al voor.

Vraag nu isolatieadvies aan 

 

Nog meer besparen dankzij subsidies

Met subsidies stimuleert de overheid huiseigenaren om energiebesparende maatregelen te nemen. Dit geldt ook voor isolatie. Voor het arbeidsloon geldt een btw-tarief van 6% in plaats van 21%. Voorwaarde is wel dat uw huis ouder is dan 2 jaar. Ook kunt u gebruikmaken van het Nationaal Energiebespaarfonds. Dit is opgericht voor huiseigenaren die investeren in energiebesparende maatregelen. Zie voor meer subsidiemogelijkheden de Energiesubsidiewijzer voor huiseigenaren. 

besparen