Beveiligingscamera

Beveiligingscamera Camera CompleetCamera Compleet vanaf € 1,- per dag

  • Samsung hard disk recorder met 500 GB 
  • 2 Samsung CCTV camera’s voor binnen en buiten
  • Afstandsbediening en muis

Voordelen van het beveiligingscamerasysteem:

  • Continu opname en bewegingsdetectie, met ’s nachts infraroodbeelden
  • Beelden live bekijken via de app
  • Uitgebreid mogelijk naar 4 camera's en met een 19 inch TFT-monitor
  • Volledige installatie en uitleg systeem door de beveiligingsmonteur
thema-veiligheid Camera Compleet aanvragen Bestellen

Over Camera Compleet

Uw woning beter beveiligen? Met bewakingscamera’s houdt u altijd een oogje in het zeil. Het camerasysteem werkt preventief, omdat het inbrekers afschrikt. Ook vergroten camerabeelden de kans dat een inbreker gepakt wordt, mocht iemand toch een poging wagen. De camera's zijn bekabeld, dus u heeft altijd verbinding. De monteur kan voor u instellen of de camera's altijd opnemen of alleen zodra de camera een beweging constateert. Met de app op uw smartphone of tablet kunt u live de bewakingsbeelden bekijken. Ook krijgt u er een hard disk recorder bij, zodat de camerabeelden tot 14 dagen bewaard blijven en u ze op een later moment terug kunt zien, of zo nodig aan de politie kunt overhandigen.

‘Ik heb mijn woning laten beveiligen met een beveiligingscamerasysteem. Het werkt perfect. Als ik van huis ben, kan ik altijd even kijken.’ – Dhr. J. Brasem

thema-veiligheid

Bediening van uw camerasysteem via de app

Met de app op uw smartphone of tablet bedient u uw beveiligingscamera's snel en eenvoudig. Vanaf de bank thuis, onderweg of vanaf uw vakantieadres. U kunt zelf met één druk op de knop een opname maken van wat u ziet. Ook geef de app een melding als het camerasysteem ingeschakeld is en er beweging wordt gesignaleerd, waardoor u die beveiligingsbeelden live kunt bekijken. De app is uitsluitend te gebruiken op iPhone of Android toestellen.

Kosten Camera Compleet huren


Installatiekosten € 180,- + € 1,- per dag
voor 24/7 telefonische service bij storingen en tweejaarlijks onderhoud. 

Facturatie gebeurt per maand middels automatische incasso. Contractduur 5 jaar.

Bestellen

Alarmsysteem

Feenstra levert altijd maatwerk, gericht op uw woning en uw wensen. Wilt u de beveiligingscamera uitbreiden met een alarmsysteem voor extra beveiliging van uw woning? Dat kunnen we tijdens de montage meteen voor u in orde maken. 

alarmsystemen vergelijken