Alarmsysteem Royaal

Alarmsysteem Royaal BeveiligingAlarmRoyaal te huur vanaf € 1,51 per dag

  • Agility basisstation alarmsysteem
  • 2 Bewegingsmelders
  • 2 Magneetcontacten voor raam of deur
  • 1 LCD bedieningspaneel
  • 1 Buitensirene met flitser
  • 1 Bedieningspaneel

Het alarmsysteem is ook inclusief:

  • BORG certificaat
  • Aansluiting op een bemande meldkamer
  • Bediening via app
  • Volledige installatie en uitleg systeem door de beveiligingsmonteur

Laat uw huis ook in de vakantieperiode veilig achter

Zeker met mooi lenteweer en de zomer in aantocht zijn we vaak onderweg. In de tussentijd laten we ons huis vaak onbeheerd achter. Geef inbrekers geen kans!

Nu 3 maanden gratis!

+ GRATIS blusdeken t.w.v. € 30,-

Over AlarmRoyaal

Met Feenstra AlarmRoyaal bent u extra goed beveiligd tegen inbraak. Het huisbeveiligingspakket is aangesloten op een alarmsysteem met een bemande meldkamer, die uw huis 24/7 in de gaten houdt. Wanneer het alarm afgaat, zal het team dat aanwezig is in de meldkamer gelijk actie ondernemen door u telefonisch te informeren en in geval van hoge nood de hulpdiensten inschakelen. Het BORG certificaat geeft aan dat u goed beveiligd bent tegen inbraak, waardoor u bij veel verzekeraars korting krijgt op uw inboedelverzekering. Middels de app kunt u makkelijk overal vandaan uw systeem aan- en uitschakelen.

BORG certificering

NCP BORG beveiligingCertificering voor BORG inbraakbeveiliging wordt alleen gegeven aan inbraakbeveiligingsbedrijven die aantoonbaar kwaliteit leveren, zoals Feenstra. Met een BORG erkenning kunnen wij aantonen dat wij aan alle strenge eisen voldoen en daarmee kwaliteit leveren op het gebied van huisbeveiliging. Voor u is het BORG certificaat een extra bevestiging dat uw alarmsysteem aan alle kwaliteitseisen voldoet. Daarbij kunt u met het BORG certificaat veelal korting krijgen op uw inboedelverzekering.

Bemande meldkamer

Bemande meldkamer alarmsysteemHet draadloze alarmsysteem van Feenstra is aangesloten op een bemande meldkamer. Op de bemande meldkamer zit een team dat 24 uur per dag voor u klaar staat om te waken over uw huis en spullen. Wanneer het alarmsysteem afgaat bij inbraak zal de bemande alarmcentrale direct worden ingelicht en actie ondernemen. Zij zullen telefonisch contact met u opnemen en indien u niet bereikbaar bent zullen zij met de door u aangewezen sleutelhouders contact opnemen. In geval van hoge nood zal de alarmcentrale hulpdiensten inschakelen.

bad

Bediening van uw alarmsysteem via de app

Met de app op uw smartphone of tablet bedient u uw alarm snel en eenvoudig. Vanaf de bank thuis, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Met de app kunt verschillende dingen doen: Uw systeem aan- en uitzetten, als u de extra component bewegingsmelder met camera aanschaft, daar de beelden van bekijken en in het logboek de historie bekijken van het alarmsysteem en alle componenten. Daarmee kunt u bijvoorbeeld zien of er recentelijk een storing is geweest of de batterij van een component leeg is. De app is uitsluitend te gebruiken op iPhone of Android toestellen.

thema-veiligheid AlarmRoyaal aanvragen bestellen

Mogelijkheid tot uitbreiden van uw alarmsysteem

Feenstra levert u een compleet beveiligingspakket. Mocht u meer componenten willen of nodig hebben, is dit geen probleem. Er zijn 16 verschillende componenten in ons assortiment en AlarmRoyaal kunt u uitbreiden tot maximaal 32 componenten in totaal. Hier hoeft u nog niet gelijk over te beslissen, dit kunt u tijdens montage van uw systeem bespreken met onze beveiligingsmonteur. En wel zo makkelijk, vaak heeft de monteur de componenten bij zich. Worden deze ook gelijk voor u gemonteerd. Bekijk alle componenten

Veilige communicatie

Alarmsystemen van Feenstra communiceren via GSM-mobiele telefoonnetwerk of internet (IP). Deze veilige manier van communicatie maakt het mogelijk op afstand toegang tot uw alarmsysteem te krijgen door het gebruik van een mobiele telefoon, vaste telefoon of het internet. Ook over uitval van stroom of internet hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw alarmsysteem blijft gewoon functioneren!

veiligheid

Kosten AlarmRoyaal huren

Installatiekosten € 217,80 + € 1,51 per dag voor
de bemande meldkamer, tweejaarlijks onderhoud en 24/7 telefonische service bij storing. 

Facturatie gebeurt per maand middels automatische incasso. 
Contractduur 5 jaar.

Bestellen