Alarmsysteem Compleet

Alarmsysteem Compleet BeveiligingAlarmCompleet te huur vanaf € 1,- per dag

  • Agility basisstation alarmsysteem
  • 1 Bewegingsmelder
  • 2 Magneetcontacten voor raam of deur
  • 1 LCD bedieningspaneel

Het alarmsysteem is ook inclusief:

  • Bediening via app
  • Aansluiting op een bemande meldkamer
  • Volledige installatie en uitleg systeem door de beveiligingsmonteur

Laat uw huis ook in de vakantieperiode veilig achter

Zeker met mooi lenteweer en de zomer in aantocht zijn we vaak onderweg. In de tussentijd laten we ons huis vaak onbeheerd achter. Geef inbrekers geen kans!

Nu 3 maanden gratis!

+ GRATIS blusdeken t.w.v. € 30,-

Over AlarmCompleet

Met Feenstra AlarmCompleet bent u goed beveiligd tegen inbraak. Het huisbeveiligingspakket is aangesloten op een alarmsysteem met een bemande meldkamer. De bemande meldkamer houdt uw huis 24/7 in de gaten en wanneer het alarmsysteem afgaat, zal het team dat aanwezig is in de meldkamer gelijk actie ondernemen door u telefonisch te informeren en in geval van hoge nood de hulpdiensten inschakelen. Optioneel kunt u ook kiezen voor een upgrade naar AlarmCompleetPlus, waarbij u een bewegingsmelder met camera bij het pakket krijgt, waarmee u bij beweging de beelden live via de app kunt bekijken.

bad

Bewegingsmelder met camera

Aanvullend kunt u kiezen voor het huisbeveiligingspakket AlarmCompleetPlus met een bewegingsmelder met camera. Deze slimme bewegingsmelder is uitgerust met een onopvallende camera. Als het alarmsysteem geactiveerd is en er beweging in uw woning wordt waargenomen, neemt de camera snel achter elkaar drie foto's. Deze beelden kunt u via de app bekijken en worden opgeslagen op een externe server. Ook kunt u via de app zelf opdracht geven om beelden te maken en gelijk te bekijken.

Bemande meldkamer

Bemande meldkamer alarmsysteemHet draadloze alarmsysteem van Feenstra is aangesloten op een bemande meldkamer. Op de bemande meldkamer zit een team dat 24 uur per dag voor u klaar staat om te waken over uw huis en spullen. Wanneer het alarmsysteem afgaat bij inbraak zal de bemande alarmcentrale direct worden ingelicht en actie ondernemen. Zij zullen telefonisch contact met u opnemen en indien u niet bereikbaar bent zullen zij met de door u aangewezen sleutelhouders contact opnemen. In geval van hoge nood zal de alarmcentrale hulpdiensten inschakelen.

bad

Bediening van uw alarmsysteem via de app

Met de app op uw smartphone of tablet bedient u uw alarm snel en eenvoudig. Vanaf de bank thuis, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Kiest u voor AlarmCompactPlus dan kunt u ook overal de live beelden van de bewegingsmelder met camera bekijken. Ook maakt u met één druk op de knop een opname van wat u ziet. Met de app kunt u ook uw systeem aan- en uitzetten en in het logboek de historie bekijken van het alarmsysteem en alle componenten. Daarmee kunt u bijvoorbeeld zien of er recentelijk een storing is geweest of de batterij van een component leeg is. De app is uitsluitend te gebruiken op iPhone of Android toestellen.

thema-veiligheid AlarmCompleet aanvragen bestellen

Mogelijkheid tot uitbreiden van uw alarmsysteem

Feenstra levert u een compleet beveiligingspakket. Mocht u meer componenten willen of nodig hebben, is dit geen probleem. Er zijn 16 verschillende componenten in ons assortiment en AlarmCompleet kunt u uitbreiden tot maximaal 32 componenten in totaal. Hier hoeft u nog niet gelijk over te beslissen, dit kunt u tijdens montage van uw systeem bespreken met onze beveiligingsmonteur. En wel zo makkelijk, vaak heeft de monteur de componenten bij zich. Worden deze ook gelijk voor u gemonteerd. Bekijk alle componenten

Veilige communicatie

Alarmsystemen van Feenstra communiceren via GSM-mobiele telefoonnetwerk of internet (IP). Deze veilige manier van communicatie maakt het mogelijk op afstand toegang tot uw alarmsysteem te krijgen door het gebruik van een mobiele telefoon, vaste telefoon of het internet. Ook over uitval van stroom of internet hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw alarmsysteem blijft gewoon functioneren!

veiligheid

“Nu de kinderen net het huis uit zijn, hebben we weer lekker tijd voor onszelf. Lekker uit eten gaan of een weekend weg doen we regelmatig. Om geen nare verrassingen te ondervinden als we thuiskomen hebben we toen besloten om een alarmsysteem te laten installeren. AlarmCompleet zouden we aan iedereen aanbevelen!”
Wim en Lenie Jansen – Groningen

Kosten AlarmCompleet huren

Installatiekosten € 99,- + € 1,- per dag
voor de bemande meldkamer, tweejaarlijks onderhoud en 24/7 telefonische service bij storing. 

Facturatie gebeurt per maand middels automatische incasso. 
Contractduur 5 jaar.

Bestellen

Kosten AlarmCompleetPlus huren

Installatiekosten € 99,- + € 1,20 per dag
voor de bemande meldkamer, tweejaarlijks onderhoud en 24/7 telefonische service bij storing.

Facturatie gebeurt per maand middels automatische incasso. 
Contractduur 5 jaar.

BESTELLEN