Alarmsysteem AlarmCompact

AlarmCompact voor € 0,53 per dag

Het huisbeveiligingspakket AlarmCompact is een alarmsysteem met aansluiting op een virtuele meldkamer. U en uw gezin zijn vijf jaar lang beveiligd voor slechts € 0,53 per dag. Daarbij  kunt u met de app op uw smartphone 24/7 het alarmsysteem eenvoudig in- en uitschakelen en bedienen. En gaat het alarm af, dan krijgen alle sleutelhouders direct een melding. Zo bent u goed beveiligd, voor de laagste prijs.

 • Wicomm basisstation alarmsysteem
 • 1 Bewegingsmelder
 • 1 Magneetcontact voor raam of deur
 • 1 Bedieningspaneel
 • Met standaard vakkundige installatie voor maar € 99,-

BESTEL NU

Alarmcompact biedt u

 • Eenvoudige bediening via gratis App
 • Aansluiting op virtuele meldkamer
 • Uitbreiding componenten mogelijk
 • Ingebouwde nood-accu, dus werkt altijd
 • Telefonisch service bij storingen

Alarmsysteem Compact

Laat uw huis ook in de vakantieperiode veilig achter

Zeker met mooi lenteweer en de zomer in aantocht zijn we vaak onderweg. In de tussentijd laten we ons huis vaak onbeheerd achter. Geef inbrekers geen kans!

Nu 3 maanden gratis!

+ GRATIS blusdeken t.w.v. € 30,-

Bediening van uw alarm via de gratis app

Met de app op uw smartphone of tablet bedient u uw alarmsysteem snel en eenvoudig. Vanaf de bank thuis, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Kiest u voor AlarmCompactPlus dan kunt u ook overal de beelden van de bewegingsmelder met camera bekijken. Ook maakt u met één druk op de knop beelden van wat u ziet. Met de app kunt u ook uw systeem aan- en uitzetten en in het logboek de historie bekijken van het alarmsysteem en alle componenten. Daarmee kunt u bijvoorbeeld zien of er recentelijk een storing is geweest of de batterij van een component leeg is. De app is uitsluitend te gebruiken op iPhone of Android toestellen.

bad

Bewegingsmelder met camera

Optioneel kunt u ook kiezen voor een upgrade naar AlarmCompactPlus. Bij AlarmCompactPlus krijgt u het huisbeveiligingspakket met een bewegingsmelder met camera. Deze slimme bewegingsmelder is uitgerust met een onopvallende camera. Als het alarmsysteem geactiveerd is en er beweging in uw woning wordt waargenomen, neemt de camera snel achter elkaar drie foto's. Deze beelden kunt u via de app bekijken en de beelden worden opgeslagen op een externe server. Ook kunt u via de app zelf opdracht geven om beelden te maken en gelijk te bekijken. De upgrade naar AlarmCompactPlus kost € 0,14 per dag extra.

ALARMCOMPACT PLUS BESTELLEN

Virtuele meldkamer

Het draadloze alarmsysteem en bijbehorende componenten zijn aangesloten op een virtuele meldkamer. Deze computer gestuurde meldkamer slaat in geval van inbraak gelijk alarm slaat en stuurt u en de mede sleutelhouders direct telefonische melding, SMS, e-mail of pushbericht op uw smartphone. Via de virtuele meldkamer kunt u het alarm altijd en overal zelf instellen en bedienen. Wilt u dat er hulpdiensten komen, dan moet u deze zelf inschakelen.

Omdat geen huis gelijk is

Feenstra levert u een compleet beveiligingspakket. Mocht u meer componenten willen of nodig hebben, is dit geen probleem. Er zijn verschillende componenten in ons assortiment en AlarmCompact kunt u uitbreiden tot maximaal 16 componenten. Hier hoeft u nog niet gelijk over te beslissen, dit kunt u tijdens montage van uw systeem bespreken met onze beveiligingsmonteur. En wel zo makkelijk, vaak heeft de monteur de componenten bij zich. Worden deze ook gelijk voor u gemonteerd.
BEKIJK ALLE COMPONENTEN

Omdat het alarmsysteem altijd moet werken

Alarmsystemen van Feenstra communiceren via GSM-mobiele telefoonnetwerk of internet (IP). Deze veilige manier van communicatie maakt het mogelijk op afstand toegang tot uw systeem te krijgen door het gebruik van een mobiele telefoon, vaste telefoon of het internet. Ook over uitval van stroom of internet hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij de ingebouwde nood-accu blijft uw alarmsysteem blijft gewoon functioneren!

Alarmcompact liever kopen? Nu € 50,- korting

U betaalt nu geen € 449,- maar € 399,- voor het AlarmCompact alarmsysteem inclusief installatiekosten en eerste jaar aansluiting op de virtuele meldkamer. Vanaf het tweede jaar bedragen de kosten voor aansluiting virtuele meldkamer plus telefonische service bij storing € 7,95 per maand.

 • € 50,- korting
 • Inclusief installatie
 • 1 jaar virtuele meldkamer & telefonische service
 • Gratis blusdeken t.w.v. € 30,-  (zolang de voorraad strekt)

Bestellen

Over AlarmCompact

Met Feenstra AlarmCompact bent u beveiligd tegen inbraak, tegen de laagste prijs. Het huisbeveiligingspakket is aangesloten op een alarmsysteem met een virtuele meldkamer. Via de virtuele meldkamer kunt u 24/7 het alarmsysteem in- en uitschakelen en bedienen. Als het alarm afgaat krijgen de sleutelhouders een melding. Optioneel kunt u ook kiezen voor een upgrade naar AlarmCompactPlus, waarbij u een bewegingsmelder met camera bij het pakket krijgt, waarmee u bij beweging de beelden live via de app kunt bekijken.

“Er is ooit één keer bij mij ingebroken. Dat was een heel naar gevoel. Ik heb geen spullen van hele grote waarde, maar toch. Na de inbraak heb ik een AlarmCompact-systeem aangeschaft en daar ben ik erg blij mee. Voor een klein bedrag heb ik mijn veilige gevoel weer terug.”
Janet ‘t Harde – Weesp

KM req 260x100

KM kiwa vgm 260x100

KM vca 260x100

KM uneto 260x100

KvINL logo