Huisbeveiliging AlarmCompact

AlarmCompact voor € 0,53 per dag

Het huisbeveiligingspakket AlarmCompact is een alarmsysteem met aansluiting op een virtuele meldkamer. U en uw gezin zijn vijf jaar lang beveiligd voor slechts € 0,53 per dag. Daarbij  kunt u met de app op uw smartphone 24/7 het alarmsysteem eenvoudig in- en uitschakelen en bedienen. En gaat het alarm af, dan krijgen alle sleutelhouders direct een melding. Zo bent u goed beveiligd, voor de laagste prijs.

  • Wicomm basisstation alarmsysteem
  • 1 Bewegingsmelder
  • 1 Magneetcontact voor raam of deur
  • 1 Bedieningspaneel
  • Met standaard vakkundige installatie voor maar € 99,-

BESTEL NU

Alarmcompact biedt u

  • Eenvoudige bediening via gratis App
  • Aansluiting op virtuele meldkamer
  • Uitbreiding componenten mogelijk
  • Ingebouwde nood-accu, dus werkt altijd
  • Telefonisch service bij storingen

Alarmsysteem Compact

Omdat niemand naar binnen
mag terwijl u buiten aan het genieten bent.

Met uw Feenstra-alarmsysteem geniet u écht zorgeloos van deze lente.

Tijdelijk 3 maanden gratis!

+ GRATIS blusdeken t.w.v. € 30,- 
     zolang de voorraad strekt

Feenstra App

Bediening van uw alarm via de gratis app

Met de app op uw smartphone of tablet bedient u uw alarmsysteem snel en eenvoudig. Vanaf de bank thuis, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Kiest u voor AlarmCompactPlus dan kunt u ook overal de beelden van de bewegingsmelder met camera bekijken. Ook maakt u met één druk op de knop beelden van wat u ziet. Met de app kunt u ook uw systeem aan- en uitzetten en in het logboek de historie bekijken van het alarmsysteem en alle componenten. Daarmee kunt u bijvoorbeeld zien of er recentelijk een storing is geweest of de batterij van een component leeg is. De app is uitsluitend te gebruiken op iPhone of Android toestellen.

bad

Bewegingsmelder met camera

Optioneel kunt u ook kiezen voor een upgrade naar AlarmCompactPlus. Bij AlarmCompactPlus krijgt u het huisbeveiligingspakket met een bewegingsmelder met camera. Deze slimme bewegingsmelder is uitgerust met een onopvallende camera. Als het alarmsysteem geactiveerd is en er beweging in uw woning wordt waargenomen, neemt de camera snel achter elkaar drie foto's. Deze beelden kunt u via de app bekijken en de beelden worden opgeslagen op een externe server. Ook kunt u via de app zelf opdracht geven om beelden te maken en gelijk te bekijken. De upgrade naar AlarmCompactPlus kost € 0,14 per dag extra.

ALARMCOMPACT PLUS BESTELLEN

Virtuele meldkamer

Het draadloze alarmsysteem en bijbehorende componenten zijn aangesloten op een virtuele meldkamer. Deze computer gestuurde meldkamer slaat in geval van inbraak gelijk alarm slaat en stuurt u en de mede sleutelhouders direct telefonische melding, SMS, e-mail of pushbericht op uw smartphone. Via de virtuele meldkamer kunt u het alarm altijd en overal zelf instellen en bedienen. Wilt u dat er hulpdiensten komen, dan moet u deze zelf inschakelen.

KM req 260x100

KM kiwa ohsas18001 260x100

KM vca 260x100

KM uneto 260x100

KvINL logo