Huisbeveiliging

Beveiliging met alarmsysteem en beveiligingscamera’s

Elke zeven minuten vindt ergens in Nederland een inbraak plaats. Als u uw huis niet beveiligt, heeft een inbreker gemiddeld maar 30 seconden nodig om uw huis binnen te dringen. Zorg daarom voor goede inbraakpreventie. Zodat u met een gerust hart van huis kunt gaan. En u ’s nachts met een veilig gevoel kunt gaan slapen. De gecertificeerde huisbeveiligingssystemen met een draadloos alarmsysteem en/of beveiligingscamera's van Feenstra waken over uw woning, familie en bezittingen.

Hieronder vindt u de verschillen tussen de Feenstra alarmsystemen, zodat u zelf het beste een keuze kunt maken welk systeem bij uw woonsituatie past. Al onze huisbeveiligingssystemen zijn REQ-gecertificeerd. Krijgt u liever advies op maat? Bel vrijblijvend met onze Klantenservice: 055-5381080.

Ik zie, ik zie

wat jij niet ziet......

Een veilige winter met onze
Donkere Dagen Deal.

Nu gratis installatie t.w.v. € 99,-

 

Geef inbrekers geen kans met onze alarmsystemen

PakkettenCompactMeest gekozen:
Compleet
Royaal
Prijs Vanaf € 0,53 per dag Vanaf € 1,- per dag Vanaf € 1,51 per dag
Montage/installatie € 99,- € 99,-  € 217,80
Bewegingsmelders 1 1 2
Magneetcontacten voor raam of deur 1 2 2
Bedieningspaneel 1 1 2
Buitensirene met flitser   . 1
Uitbreiding met componenten mogelijk 16 32 32
Meldkamer Virtueel Bemand Bemand
Service bij storingen telefonisch . .
Onderhoud . om het jaar om het jaar
  Bekijken Bekijken Bekijken

Bedien uw alarm eenvoudig met de gratis app

Met de app op uw smartphone of tablet bedient u uw alarmsysteem snel en eenvoudig. Vanaf de bank thuis, onderweg of vanaf uw vakantieadres bedient u uw alarmsysteem snel en makkelijk. U kunt uw systeem aan- en uitzetten en in het logboek de historie bekijken van het alarmsysteem en alle componenten.

 

bad

Uitbreiding alarmsysteem met bewegingsmelder met camera

Alle alarmsystemen van Feenstra zijn uit te breiden met verschillende componenten. De bewegingsmelder met camera kunt u ook als optie kiezen bij de pakketten AlarmCompact en AlarmCompleet. Met de zogenaamde PIR-cam kunt u onopvallend beelden bekijken en opslaan. Indien het alarmsysteem aan staat en de melder beweging constateert, neemt deze snel achter elkaar 3 foto's die ook naar uw app worden verstuurd. U kunt ook zelf via de app aangeven dat de bewegingsmelder met camera foto's moet maken, die u vervolgens kunt bekijken op de app op uw smartphone of tablet.

Beveiligingscamera Camera CompleetBeveiliging met Camera Compleet

Het beveiligingscamerasysteem werkt preventief,
omdat het inbrekers afschrikt. De twee camera's zijn geschikt
voor zowel binnen als buiten en vergroot de kans dat een
inbreker gepakt wordt, mocht er een inbraakpoging zijn.

Beveiligingscamera

Gecertificeerde alarmsystemen

Al onze brand- en inbraakbeveiligingsproducten zijn REQ gecertificeerd, zo weet u zeker dat u een kwaliteitsproduct aanschaft. 

Met AlarmRoyaal kiest u voor een Borg gecertificeerd alarmsysteem.  Een BORG- certificaat kan alleen verstrekt worden door een erkend beveiligingsbedrijf. Hiermee toont u aan dat uw woning goed beveiligd is tegen inbraak. Veel verzekeraars bieden korting op de premie voor de inboedelverzekering.

KM req 260x100

KM borg 260x100

KM kiwa vgm 260x100

KM vca 260x100

KM uneto 260x100

KvINL logo

thema-veiligheid Heeft u al beveiliging van Feenstra? Log in op MijnFeenstra