Default visual titel

Feenstra geeft u graag advies

over de beste ketel voor uw woning

Default link

Cv-ketel vervangen: overmorgen al zuiniger stoken

Als uw cv-ketel niet meer te repareren is, dan wilt u natuurlijk graag snel een nieuwe ketel. Geen probleem! Als u kiest voor Spoedvervanging, dan heeft u binnen 48 uur een nieuwe combiketel. Maar ook als uw cv-ketel nog werkt, kan het een goed idee zijn om hem te vervangen. Want een cv-ketel die ouder is dan 15 jaar kan zoveel energie verbruiken dat u beter af bent met een nieuwe hoogrendementsketel. Het installeren van een nieuwe cv-ketel duurt maar één dag. Zo kunt u snel genieten van een comfortabele woning.

thema-verwarming Snel de beste ketel vinden voor uw huis? Start de Ketelkiezer

Gratis advies

U vindt snel en simpel de juiste combi- ketel met de Ketelkiezer. Maar u kunt ook kiezen voor vrijblijvend telefonisch advies.

Adviesgesprek plannen >

Cv-ketel huren

Wilt u de kosten voor uw nieuwe cv-ketel liever spreiden? U kunt alle ketels in ons aanbod ook huren. Inclusief onderhoud!

Cv-ketel huren >

Cv-ketel kopen

Wilt u in één keer betalen voor uw cv-ketel, dan kunt u bij ons een ketel kopen. Wij hebben hr-ketels van alle A-merken.

Onze A-merkketels > 

Beter Energielabel met een zuinige ketel

Elk huis in Nederland heeft tegenwoordig een Energielabel. Dit label geeft aan hoe energiezuinig uw huis is. Een van de dingen die belangrijk zijn voor dit label is uw ketel. Met een oude verwarmingsketel krijgt u een lager Energielabel dan met een nieuwe hr-ketel. Het Energielabel is steeds belangrijker voor de waarde van uw huis. Door uw cv-ketel te vervangen, kunt u dus de waarde van uw huis verhogen.

CV-KETELadvies

zuinig

Spoedvervanging: binnen 48 uur

Heeft u zo snel mogelijk een nieuwe ketel nodig, omdat uw huidige ketel kapot is? Bij Feenstra kunt u rekenen op snelle service met Spoedvervanging. Onze adviseur komt binnen 24 uur bij u langs en vertelt u welke ketel het beste bij uw huishouden past. De volgende dag vervangen wij uw cv-ketel.

Bij Spoedvervanging kunt u kiezen uit de merken die wij op voorraad hebben. Dit is een ruime keuze aan de best verkochte cv-ketels.  

Spoed? Bel Feenstra: 088 8455 000