Service & Onderhoud

Basis serviceabonnement cv-ketel

Service & Onderhoud is het basis serviceabonnement voor uw cv-ketel. Voor € 5,88 per maand krijgt uw cv-ketel één keer in de twee jaar een onderhoudsbeurt. Het onderhouden van uw cv-ketel is noodzakelijk; zo voorkomt u storingen, zorgt u voor een langere levensduur van uw cv-ketel en zorgt u voor een lager energieverbruik. Bij het Service & Onderhoud-abonnement zijn de materiaalkosten niet inbegrepen. Ook het arbeidsloon in geval van een storing is niet inbegrepen. Wilt u helemaal geen risico lopen, kies dan voor het all-inclusive serviceabonnement WarmteGarantie.

Service & Onderhoud afsluiten

Waarom Feenstra?

. Landelijke dekking, altijd in de buurt
. 24/7 bereikbaar, ook op feestdagen
. 800 gecertificeerde monteurs
. 850.000 huishoudens gingen u al voor
. Sinds 1947 marktleider in verwarming 

logo tekstbanner

Wat krijgt u bij Service & Onderhoud?

. 2-jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel.
. Bij storing dezelfde dag hulp, mits u het vóór 10.00 uur meldt.
. Inclusief voorrijkosten.

Het cv-ketel serviceabonnement sluit u af voor een minimale looptijd van 1 jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar. Materiaalkosten en arbeidsloon bij reparatie/storingen zitten niet in het abonnement.

SERVICE & ONDERHOUD AFSLUITEN

Voorkom koolmonoxidevergiftiging

Elk jaar overlijden er mensen aan koolmonoxidevergiftiging. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden installatie én te weinig ventilatie. Voorkom vergiftiging, met regelmatig en vakkundig cv-ketelonderhoud. Wij vertellen u graag meer over dit rookgas, en hoe u kunt voorkomen dat u risico loopt. Voorkom koolmonoxidevergiftiging.

Gratis ketelinspectie

Sluit u een serviceabonnement van Feenstra af, dan controleert onze monteur uw ketel op veiligheid en voert hij meteen het eerste onderhoud uit. Wij nemen telefonisch contact met u op om een afspraak te maken. Kies nu voor een serviceabonnement van Feenstra, dan is de inspectie gratis! Deze actie geldt t/m 31 augustus 2016. Download hier de actievoorwaarden.

Open toestel?

Wanneer er sprake is van een open toestel, haalt de cv-ketel de lucht uit de ruimte waarin hij is geplaatst en bij een gesloten cv-ketel komt de lucht van buiten. Deze open toestellen hebben een verhoogd risico dat er koolmonoxide ontstaat in de ruimte waarin het toestel hangt. Daarom adviseren we ook altijd een co-melder, zodat de kans op koolmonoxidevergiftiging beperkt wordt. Van Feenstra mag u altijd een vakkundige en veilige installatie en professioneel onderhoud verwachten. Feenstra vindt de risico’s die open toestellen met zich mee brengen te groot en adviseert iedereen met een open toestel deze te vervangen voor een veiliger gesloten toestel. Heeft uw open toestel een storing of reparatie nodig? Weet dan dat u altijd op Feenstra kan rekenen. 

Jaarlijks cv-ketel onderhoud

Een doorsnee cv-ketel kan prima door met tweejaarlijks onderhoud. Maar mocht u nou een cv-ketel hebben die al wat kuren vertoont, of ervoor wilt zorgen dat uw cv-ketel langer én energiezuinig mee gaat, dan kunt u in plaats van een onderhoudscontract met elke twee jaar onderhoud aan uw cv-ketel ook kiezen voor jaarlijks onderhoud. Voor een meerprijs van € 3,39 per maand kiest u voor de zekerheid van een veilig gevoel voor u en uw gezinsleden.