WarmteGarantie

All-inclusive serviceabonnement cv-ketel

Wat krijgt u bij WarmteGarantie?

. 2-jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel.
. Bij storing dezelfde dag hulp, mits u het vóór 10.00 uur meldt.
. Inclusief voorrijkosten.
. Inclusief arbeidsloon bij een storing.
. Inclusief materiaalkosten bij storing en onderhoud.

Met een WarmteGarantie cv-ketel onderhoudscontract zit u altijd veilig: alle kosten bij onderhoud en mogelijke storingen aan uw cv-ketel zijn gedekt. 

WARMTEGARANTIE AFSLUITEN

WarmteGarantie is het all-inclusive serviceabonnement voor uw cv-ketel. Het cv-ketel serviceabonnement sluit u af voor een minimale looptijd van 1 jaar, daarna is het maandelijks opzegbaar. Voor € 13,34 per maand krijgt uw cv-ketel één keer in de twee jaar een onderhoudsbeurt.

Het onderhouden van uw cv-ketel is noodzakelijk; zo voorkomt u storingen, zorgt u voor een langere levensduur van uw cv-ketel en zorgt u voor een lager energieverbruik. Ook bent u altijd verzekerd van een warm huis en warm water. Is uw ketel ouder dan 13 jaar, dan kunt u hiervoor geen WarmteGarantie abonnement meer nemen. U kunt dan alleen een basis Service & Onderhoud abonnement afsluiten. 

logo tekstbanner

Voorkom koolmonoxidevergiftiging

Elk jaar overlijden er mensen aan koolmonoxidevergiftiging. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden installatie én te weinig ventilatie. Voorkom vergiftiging, met regelmatig en vakkundig cv-ketelonderhoud. Wij vertellen u graag meer over dit rookgas, en hoe u kunt voorkomen dat u risico loopt. Voorkom koolmonoxidevergiftiging.

Gratis ketelinspectie

Sluit u een serviceabonnement van Feenstra af, dan controleert onze monteur uw ketel op veiligheid en voert hij meteen het eerste onderhoud uit. Wij nemen telefonisch contact met u op om een afspraak te maken. Kies nu voor een serviceabonnement van Feenstra, dan is de inspectie gratis! Deze actie geldt t/m 31 augustus 2016. Download hier de actievoorwaarden.

Open toestel?

Wanneer er sprake is van een open toestel, haalt de cv-ketel de lucht uit de ruimte waarin hij is geplaatst en bij een gesloten cv-ketel komt de lucht van buiten. Deze open toestellen hebben een verhoogd risico dat er koolmonoxide ontstaat in de ruimte waarin het toestel hangt. Daarom adviseren we ook altijd een co-melder, zodat de kans op koolmonoxidevergiftiging beperkt wordt. Van Feenstra mag u altijd een vakkundige en veilige installatie en professioneel onderhoud verwachten. Feenstra vindt de risico’s die open toestellen met zich mee brengen te groot en adviseert iedereen met een open toestel deze te vervangen voor een veiliger gesloten toestel. Heeft uw open toestel een storing of reparatie nodig? Weet dan dat u altijd op Feenstra kan rekenen. 

Jaarlijks cv-ketel onderhoud

Een doorsnee cv-ketel kan prima door met tweejaarlijks onderhoud. Maar mocht u nou een cv-ketel hebben die al wat kuren vertoont, of ervoor wilt zorgen dat uw cv-ketel langer én energiezuinig mee gaat, dan kunt u in plaats van elke twee jaar onderhoud aan uw cv-ketel ook kiezen voor jaarlijks onderhoud. Voor een meerprijs van € 3,39 per maand kiest u voor de zekerheid van een veilig gevoel voor u en uw gezinsleden. Heeft u een cv-ketel met een groter vermogen dan 40 Kw? Ook dan komt Feenstra uw cv-ketel jaarlijks controleren tegen een meerprijs van € 8,14.