Cv-ketel kopen

Een cv-ketel koopt u al vanaf € 1.344,-

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel? Dan zult u merken dat er de laatste jaren veel is verbeterd op dit gebied. Met de hoogrendementsketels van nu kunt u zoveel besparen op uw stookkosten dat u de aankoopprijs al snel terugverdient. Bovendien kunt u nu een slimme thermostaat op uw hr-ketel aansluiten. Daarmee stookt u zo zuinig mogelijk en is het binnen altijd precies zo warm als u prettig vindt..

DIRECT NAAR DE CV-KETEL SHOP

Feenstra biedt:

  • Gratis & vrijblijvend advies
  • Inclusief vakkundige installatie
  • Installatie & onderhoud alle A-merken
  • Storingsdienst 24/7 bereikbaar

Advies over een nieuwe cv-ketel

Een nieuwe cv-ketel uitkiezen, dat doet u niet elke dag. Hoe wordt u wijs uit de vele merken, typen en modellen? Met welk model stookt u het voordeligst? U kiest misschien al snel voor een cv-ketel met een hoge capaciteit, maar een ketel met overcapaciteit pakt uiteindelijk juist niet rendabel uit. Daarom is vakkundig advies zo belangrijk.

ADVIES NIEUWE CV-KETEL

Veiligheidspakket

Feenstra werkt veilig of niet. Zo simpel is het. 
Daarom hoort bij iedere installatie van een cv-ketel een veiligheidspakket. Zo garanderen wij uw en onze veiligheid. 

VEILIGHEIDSPAKKET

Warmtegarantie

Koopt u een cv-ketel bij Feenstra heeft u de keuze of u hier gelijk het onderhoudscontract WarmteGarantie bij afsluit. Hiermee bent u altijd verzekerd van warmte en warm water. 

WARMTEGARANTIE

Thermostaat, slim of niet?

Bij een nieuwe ketel hoort een nieuwe thermostaat. Een geschikt moment om na te denken over een slimme thermostaat. Slim want uw nieuwe cv-ketel werkt dan nóg zuiniger. In de Ketelkiezer en shop tonen wij u welke thermostaat bij uw nieuwe ketel past.

Nog meer besparen met uw nieuwe cv-ketel?

Verhoog de prestatie van uw nieuwe cv-ketel met de energiebesparende vuilafscheider en ontluchter van Spirotech. Kies voor optimale bescherming, meer rendement en een besparing van ca. € 135,- per jaar. Meer comfort met minder energie.

Vuilafscheider
Cv-ketels en -onderdelen, zoals thermostaatkranen, vloerverwarming en warmtewisselaars zijn gevoelig voor vuil. De innovatieve vuilafscheider haalt het vuil uit uw systeem en houdt deze schoon. Zo zorgt u voor optimale bescherming van kostbare cv-ketel onderdelen en bespaart u wel tot € 75,- per jaar.

Automatische ontluchter
De automatische ontluchter verwijdert de opgehoopte lucht in uw verwarmingssysteem. Dit verlengt de levensduur van uw cv-ketel en verhoogt de prestaties. Hiermee bereikt u tot wel 6% meer rendement met uw cv-installatie, wat neerkomt op een besparing van maar liefst € 60,- per jaar.

Cv-ketel kopen

Twijfelt u tussen kopen of huren? Bekijk hier de verschillen.

Kopen of huren?