Cv-ketel storing?

Feenstra spoedhulp Bel 088 – 8455 000

Cv-ketel storing? Bel Feenstra voor cv-ketel spoedhulp

Een storing aan uw cv-ketel kunt u herkennen aan het feit dat er opeens geen warm water meer uit de kraan komt of de verwarming het niet meer doet. Feenstra helpt u graag zo snel mogelijk met uw cv-ketel storing. Indien u een serviceabonnement heeft, wordt u volgens de betreffende abonnementsvoorwaarden geholpen. Heeft u geen abonnement? Geen paniek. Ook dan kunt u vanzelfsprekend op ons rekenen en verhelpen wij graag de storing. 

Voor spoedhulp bel gelijk: 088  8455 000

Storingsdienst Feenstra

  • 24/7 bereikbaar, ook op feestdagen.
  • Ook als u geen Feenstra klant bent.
  • Storing? Binnen één dag geholpen.
  • 800 gecertificeerde vakmensen. 
  • Landelijke dekking, altijd in de buurt.
  • Sinds 1947 marktleider cv-ketels.

Nog geen klant van Feenstra?

Geen probleem. Wij helpen u graag. Omdat u geen serviceabonnement heeft, is het spoedhulp starttarief € 45,-. Dit zijn de voorrijkosten. Hierna betaalt u apart voor arbeidsloon en materiaal. Onze monteur neemt altijd van te voren de exacte kosten met u door. Pas na uw akkoord, zullen de werkzaamheden uitgevoerd worden. 

Cv-ketel storing zelf verhelpen

Waarom wachten op een monteur als u zelf de cv-ketel storing kunt oplossen? Sommige storingen kunt u namelijk eenvoudig zelf verhelpen. Zo heeft u direct weer een warm huis en warm water. Doorloop de stappen en binnen één minuut weet u of en hoe u de cv-ketelstoring zelf kunt verhelpen. Komt u er niet uit, dan staat Feenstra vanzelfsprekend voor u klaar.

Storing cv-ketel zelf oplossen

Cv-ketel ontluchten

Hoort u borrelende geluiden in (een van) uw radiatoren? Dat betekent meestal dat er luchtbellen in uw installatie zitten. U kunt dan het beste uw installatie ontluchten. Met de handige video Verwarming ontluchten heeft u dit zo geregeld.

http://youtu.be/op1-6mfOrXE

Cv-ketel bijvullen

Kijk regelmatig op het display van uw cv-ketel om te controleren of de waterdruk nog hoog genoeg is. Na het ontluchten van uw installatie bijvoorbeeld, is de druk vaak lager en kan het nodig zijn om water bij te vullen. Bekijk de video en u weet hoe het werkt.

http://youtu.be/kJeWgBor1CQ

Cv-ketel onderhoud voorkomt storingen

Door periodiek cv-ketel onderhoud voorkomt u dat de ketel verkeerd is ingeregeld en dat onderdelen van uw cv-ketel verroesten of onnodig snel slijten. Zo worden onnodig gasverbruik en de kans op storingen beperkt. Feenstra heeft verschillende onderhoudsabonnementen voor cv-ketels die u kunt afsluiten. Legt u zich liever niet vast? Kies dan voor een cv-ketel APK.

Cv-ketel onderhoud

Cv-ketel vervangen kan voordeliger voor u zijn

Heeft u een cv-ketel die al aardig wat jaren meegaat? Dan kan het voordeliger zijn om deze uw cv-ketel te vervangen. Een cv-ketel gaat gemiddeld zo'n 12 jaar mee en hoe ouder de cv-ketel, hoe meer kans op (dure) storingen. Naast de kosten die u dan maakt voor vervanging van cv-ketel onderdelen, moet u ook rekening houden met de hogere energiekosten door de stijging van het gasverbruik van een oude cv-ketel. In plaats van de cv-ketel storing te verhelpen, is het dan veelal wijzer om een nieuwe cv-ketel te huren of te kopen.

Cv-ketel advies