Cv-ketel kopen of huren?

Cv ketel kopen of cv ketel hurenBij Feenstra kunt u kiezen uit verschillende manieren om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen. Wilt u een cv-ketel kopen, of toch liever een cv-ketel huren? Bij Feenstra is het mogelijk. Met de vergelijkingstabel op deze pagina kunt u duidelijk zien wat de verschillen zijn tussen de opties. Zo kunt u weloverwogen de beste keus maken voor het aanschaffen van een cv-ketel.

Aanschaf van een cv-ketel

Bij Feenstra heeft u drie keuzes bij de aanschaf van een cv-ketel:

  • Een cv-ketel huren inclusief installatie, service en onderhoud.
  • Een cv-ketel kopen inclusief installatie, service en  all-in onderhoud WarmteGarantie.
  • Een cv-ketel kopen inclusief installatie, exclusief service en onderhoud.

Met Feenstra all-in cv-ketel onderhoud WarmteGarantie staat een storingsdienst 24/7 voor u klaar. En alle kosten van onderhoud, storingen en service zijn volledig gedekt. WarmteGarantie kost maandelijks € 13,34. Tenzij u ervoor kiest uw nieuwe cv-ketel te huren. Dan zijn service en onderhoud inbegrepen in uw maandelijkse huurbedrag.

Cv-ketel hurenCv-ketel kopen met WarmteGarantieCv-ketel kopen
Laag maandelijks huurbedrag. Eenmalig lagere uitgave.
(in vergelijking met cv-ketel kopen)
Eenmalige uitgave.
Standaard installatie inbegrepen. Standaard installatie inbegrepen. Standaard installatie inbegrepen.
Standaard thermostaat inbegrepen. Geen thermostaat inbegrepen. Geen thermostaat inbegrepen.
Inclusief Veiligheidspakket. Verplicht Veiligheidspakket t.w.v. € 150,- Verplicht Veiligheidspakket t.w.v. € 150,-
Inclusief Storingsdienst. Vóór 10.00 uur storing gemeld, zelfde dag geholpen. Inclusief Storingsdienst. Vóór 10.00 uur storing gemeld, zelfde dag geholpen. Exclusief Storingsdienst. De eerste 2 jaar heeft u uiteraard wel garantie.
Inclusief onderhoud: Kosten reparatie en vervanging inbegrepen. Dus geen onverwachte uitgaven. Inclusief WarmteGarantie: Kosten reparatie en vervanging inbegrepen. Dus verder geen onverwachte uitgaven. Exclusief service & onderhoud: Kosten voor reparatie en/of vervangen zijn voor uw rekening. De eerste 2 jaar heeft u uiteraard wel garantie.
De ketel blijft eigendom van Feenstra. De looptijd van een huurcontract is 12 jaar. Bij tussentijdse beëindiging geldt een afkoopregeling. De cv-ketel is uw eigendom. De cv-ketel is uw eigendom.

Kies met de Ketelkiezer de cv-ketel uit die het beste bij uw wensen en woonsituatie past. U kunt dan ook aangeven of u de ketel wilt huren, kopen of kopen met WarmteGarantie.

Start de Ketelkiezer

  

Wat is het veiligheidspakket?

Een nieuwe cv-ketel installeren bestaat uit meer dan alleen uw cv-ketel vervangen. Wist u dat uw rookgasafvoer, welke ervoor zorgt dat de rookgassen veilig worden afgevoerd, ook gemiddeld maar één ketelleven meegaat? En dat voor uw veiligheid het belangrijk is dat uw gasleidingen worden nagekeken op lekkages en een koolmonoxidemeting wordt uitgevoerd. Voor een veilige en complete installatie verkoopt Feenstra standaard bij iedere installatie een Veiligheidspakket. Lees hier meer over het Veiligheidspakket en waar deze uit bestaat.