SpiroVent automatische ontluchter voor cv-installaties

Bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel kunt u optioneel een automatische ontluchter aanschaffen.boiler with RV2 De SpiroVent RV2 ontluchter van SpiroTech zorgt ervoor dat de opgehoopte lucht in uw verwarmingssysteem verwijderd wordt. Zo verlengt u de levensduur van uw cv-ketel en verhoogt u de prestaties van uw cv-ketel. Met de automatische ontluchter bereikt u tot wel 6% meer rendement met uw cv-installatie, wat neerkomt op een besparing van maar liefst € 60,- per jaar. 


Kosten voor de automatische ontluchter zijn eenmalig € 149,-. De investering heeft u dus binnen 2 - 4 jaar terugverdiend. De automatische ontluchter kan uitsluitend worden aangeschaft bij het kopen of huren van een nieuwe cv-ketel. De ontluchter is ook samen met de vuilafscheider van SpiroTech te bestellen. Dan betaalt u slechts € 249,- i.p.v. € 298,- en bespaart u op deze onderdelen wel tot € 125,- per jaar aan energiekosten! 

Kies nu een nieuwe cv-ketel en bestel gelijk de vuilafscheider en automatische ontluchter.

Bekijk het cv-ketel aanbod

Voordelen automatische ontluchter

  • 6% minder gasverbruik, wat neer komt op een besparing van € 60,- per jaar
  • Nooit meer uw radiatoren handmatig ontluchten
  • Meer warmtecomfort, radiatoren altijd helemaal warm
  • Verlenging van de levensduur van uw cv-installatie
  • Aanbevolen door ketelfabrikanten en Vereniging Eigen Huis

cv ketel merken Feenstra

Hoe werkt de SpiroVent automatische ontluchter?

http://youtu.be/L_67473W_-k

Wat doet de ontluchter van SpiroTech?

De automatische ontluchter SpiroVent van Spirotech (ook wel luchtafscheider genoemd) zorgt er voor dat u nooit meer handmatig uw radiatoren hoeft te ontluchten. Het apparaat verwijdert automatisch de opgehoopte lucht uit uw verwarmingssysteem. Hierdoor verdwijnt ook de lucht uit uw leidingen en radiatoren, waardoor u lawaai (zoals tikkende leidingen), roestvorming en drukverschillen in de circulatiepomp van uw cv-ketel voorkomt. De kern van dit product is de unieke Spirobuis, die circulerende lucht en ingesloten luchtbellen op een bijzonder effectieve manier uit het water haalt. Daarnaast zorgt de automatische ontluchter ervoor dat al uw radiatoren volledig warm worden, omdat er geen lucht meer in het systeem zit. Zo verlengt u de levensduur van uw cv-ketel, verhoogt u de prestaties van uw cv-installatie en bespaart u energie. 

Bestel de vuilafscheider bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel